Preview Mode Links will not work in preview mode

BT Talks

Jun 29, 2022

În ediția specială de BT Talks x TIFF, Andi Moisescu discută cu actrița Cosmina Stratan, premiată la Cannes pentru rolul său din "După dealuri", în regia lui Cristian Mungiu.

Made with ❤️ by Banca Transilvania


Jun 27, 2022

În ediția specială de BT Talks x TIFF, Andi Moisescu discută cu actorul Alexandru Papadopol. Află-i povestea și vezi cum a ajuns în rolul principal din filmul "Balaur", în regia lui Octav Chelaru. 

Made with ❤️ by Banca Transilvania

#BTTalks #Podcast #AndiMoisescu #AlexandruPapadopol #TIFF


Jun 24, 2022

În ediția specială de BT Talks x TIFF, Andi Moisescu îl are ca invitat într-un prim episod pe regizorul și scenaristul Octav Chelaru.

Descoperă care a fost parcursul lui în domeniul cinematografiei și află povestea filmului Balaur.

#BTTalks #Podcast #TIFF #AndiMoisescu #OctavChelaru


Jun 21, 2022

Încheiem seria de podcasturi speciale din cadrul Sports Festival cu Tibi Ușeriu, primul român care a câștigat ultramaratonul Arctic, unul dintre cele mai solicitante maratoane din lume.

Vorbim despre antrenamentele de dinaintea competițiilor, disciplina care s-a format cu timpul, motivația principală care...


Jun 21, 2022

În episodul de astăzi gazda podcastului BT Talks x Sports Festival, Horia Tecău, discută cu Ana Maria Popescu, declarată de trei ori cea mai bună spadasină din lume. Despre rutină și gestionarea emoțiilor înainte de intrarea într-o competiție, dar și implicațiile pe care le are sportul de la vârste...