Preview Mode Links will not work in preview mode

BT Talks


Dec 18, 2020

It’s podcast time! Azi, la BT Talks, podcast-ul Bancii Transilvania, ii spunem bun venit Alexandrei sau INNA, asa cum o cunoaste toata lumea. Alaturi de Andi Moisescu, gazda noastra, vorbesc despre muzica, pasiune si cum este sa fii un artist international.

INNA este un exemplu de succes in Romania, o artista care a depasit granitele tarii noastre si a reusit sa-si construiasca un renume pana in America Latina.

Recent a lansat si un nou album, „Heartbreaker”. Cele 10 melodii au fost compuse in cadrul proiectului „Dance Queen's House”. Timp de 3 saptamani, INNA si alti artisti s-au inchis intr-o casa din afara Bucurestiului si au compus, au inregistrat si au filmat piese & vloguri.

Pregateste-ti castile si da play. 🎧 Merita.

Cateva idei, numai bune de... ascultat:

  • Ca artist international, trebuie sa te adaptezi de la o cultura la alta. Fiecare popor are specificul lui. Chiar si playlistul se schimba: unele piese sunt in topul muzical intr-o tara, in timp ce in alte tari nu sunt promovate.
  • Pentru a ajunge un artist international, ai nevoie de foarte multa munca, noroc, o echipa extraordinara si de pasiune. Inainte de piesa „Hot”, care a depasit granitele tarii noastre, INNA a lansat un album care nu a avut succes.
  • De la varsta de 23 ani, a inceput sa cante pe marile scene din Rusia, Turcia, Bulgaria, Ucraina, Franta sau Mexic. Din cauza programului incarcat, nu a sustinut concerte in Romania timp de trei ani.
  • Desi contextul actual nu a permis artistilor sa sustina concerte, industria muzicala nu a avut de suferit in ceea ce priveste productia si lansarea noilor melodii.
  • Anul acesta, INNA s-a concentrat pe a scrie si a produce noi piese. Ea a lansat albumul ”Heartbreaker”, care include 10 melodii obtinute in urma sesiunii „Dance Queen’s House”. Artista a stat izolata 3 saptamani, alaturi de cei mai apreciati songwriteri si producatori: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente si Minelli si a compus piesele care pot fi ascultate pe canalul sau de YouTube.

 

Shownotes:

02:38 - Copilaria si pasiunea pentru muzica

06:35 - Inceputul carierei

14:20 - Echipa

18:14 - Ce a insemnat anul 2020 pentru artisti?

30:32 - Despre noul album